Динаміаду проведено за сприяння обласного відділення НОК

dscn71527 вересня на території водно-оздоровчої бази «Динамо» проведено комплексні змагання серед трудових колективів обласної організації ФСТ «Динамо».
Захід організовано фізкультурно-спортивним товариством «Динамо», за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області, відділу фізичної культури та спорту міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У змаганнях із пляжного волейболу, дартсу, гирьового спорту, фрізбі, хокею на столі, перетягуванні канату взяли участь 6 команд.

За підсумками всіх конкурсів перше місце завоювала команда Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області. Срібними призерами стали представники Управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області. Бронзові медалі завоювала команда Управління патрульної поліції в м. Кропивницький.
Переможці й призери змагань нагороджені кубками, дипломами та медалями відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.