Спортивний «ДРАЙВ АЛЮР» у Кропивницькому

DSCN71026 вересня на території кінно-спортивного комплексу «Княжий двір», розташованого на іподромі міста Кропивницький відбувся спортивно-видовищний захід «ДРАЙВ АЛЮР», присвячений Дню фізичної культури і спорту України.
Захід організовано та проведено відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту міської ради, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації та обласного осередку фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
У змаганнях взяли участь 7 команд, за які виступали працівники патрульної поліції обласного центру, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів міста, тренери-викладачі чотирьох комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл та команда «Теледрайв», за яку виступали представники засобів масової інформації.
Під час урочистого відкриття спортивного свята його учасників привітали: заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Уляна Соколенко, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, директор міського іподрому Вікторія Вичірко.

Учасники змагань спробувати свої сили в кульовій стрільбі, спортивній естафеті, вело змаганнях, стрільбі з пневматичної гвинтівки, змаганнях із дартсу та манежній їзді.

У напруженій боротьбі в загальнокомандному заліку перемогу завоювали представники комплексної дитячо-юнацької спортивна школа № 1 Кіровоградської міської ради. Срібні нагороди вибороли тренери-викладачі КДЮСШ № 4. Бронзовим призером стала команда Управління патрульної поліції в м. Кропивницький.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями, кубками та призами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.