Для військовослужбовців проведено «Ігри патріотів»

фото 622 серпня на території військової частини – польова пошта В 2336, розташованої в м. Кропивницький, відбувся спортивно-патріотичний захід «Ігри патріотів», присвячений 25-ій річниці незалежності України.
Захід організовано за ініціативи командування військової частини, спільно з обласним осередком Союзу гирьового спорту України, обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.
Учасників та гостей спортивного свята привітали: командир військової частини, герой України, полковник Олександр Трепак, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, директор обласного центру «Спорт для всіх» Марина Марініна.
Під час урочистого підняття державного прапора всі присутні виконали гімн України, а потім хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців частини, які віддали своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет нашої держави під час антитерористичної операції на сході України.
Безпосередніми учасниками спортивних змагань стали 6 команд, сформованих із військовослужбовців даної частини, які змагалися у спортивних конкурсах, розрахованих на витривалість, силу, влучність та командну тактику, тобто всі ті якості, які потрібно розвивати справжнім чоловікам – захисникам України. Військові спробували свої сили у піднятті колоди, перетягуванні канату, бігові з гирями на швидкість, ривку та жиму гир, а капітани команд визначали кращого в перетягуванні автомобіля та боротьбі сумо.

У перерві між спортивними конкурсами свою вправність у жонглюванні гирями демонстрували вихованці відділення гирьового спорту комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Кіровоградської міської ради на чолі з чемпіоном України, Європи та світу Сергієм Шевченком, який виконував також функції головного судді змагань.

У запеклій боротьбі перше місце вибороли військовослужбовці комендантської роти, срібні нагороди завоювали бійці третього батальйону, бронзовими призерами стали спортсмени управління військової частини.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», медалями і кубками відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, а також отримали безкоштовні абонементи на відвідування спортивного клубу «Файт База».