В «Лісовій пісні» розпочалося Олімпійське літо

DSCN60378 липня в оздоровчому комплексі «Лісова пісня» в с. Оникієве Маловисківського району Кіровоградської області в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній період канікул та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» проведено футбольний турнір.
Захід відбувся завдяки співпраці Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення НОК України в Кіровоградській області та дирекції оздоровчого комплексу.
У турнірі взяли участь команди шести загонів, близько 100 дітей. У результаті запеклих футбольних баталій перше місце посіла команда «Фантазія», срібними призерами стали гравці команди «Українські отамани», бронзові нагороди вибороли юні футболісти з команди «Оба-на».

Головний спеціаліст Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Світлана Верхоланцева нагородила переможців та призерів змагань дипломами, медалями і кубками від обласного центру, а головний спеціаліст відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Людмила Стратова вручила для дитячого оздоровчого закладу футбольні м’ячі.

На завершення заходу свою майстерність у жонглюванні гирями для вихованців «Лісової пісні» продемонстрував призер чемпіонату України з гирьового спорту Владислав Вишинський.