Спортивне свято в ЗОШ № 30

DSCN457319 травня в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 30 відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, дирекцією навчального закладу та за сприяння депутата Кіровоградської міської ради Кріпака Сергія Володимировича проведено спортивно-масові заходи «Олімпійський день здоров’я», присвячені Дню Європи.
Під час урочистого відкриття спортивного свята юних спортсменів привітали депутат Кіровоградської міської ради Сергій Кріпак і директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін. Потім більше 100 школярів змагалися у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та сувенірами від обласного відділення НОК України, а найактивніші юні спортсмени отримали призи від депутата Кіровоградської міської ради Сергія Кріпака.