Відділення НОК долучилось до відзначення 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

DSCN42239 травня в м. Кіровограді на стадіоні «Зірка» відбувся мітинг та урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам-спортсменам, загиблим на фронтах Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, присвячені Дню пам’яті та примирення і 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
У заході взяли участь: перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Мосін, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко, голова міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни Олександр Березан, гравці та тренери футбольного клубу «Зірка», члени міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Кіровограда, спортивна громадськість міста.

Сергій Коваленко й Олександр Мосін привітали присутніх зі святом, нагородили відзнаками облдержадміністрації та міської ради представників спортивної ветеранської організації, вручили посвідчення Заслуженого працівника фізичної культури та спорту Ользі Шевченко, а також посвідчення майстрів спорту України вихованцям дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. На завершення урочистостей юні спортсмени привітали ветеранів букетами живих квітів.

А напередодні відбулася зустріч членів ветеранської організації та представників відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області з військовослужбовцями 3-го окремого полку спеціального призначення Збройних сил України. Ветерани відвідали кімнату бойової слави полку, скуштували солдатської каші та під звуки військового духового оркестру заспівали пісень своєї молодості. У відповідь перед військовими з показовою програмою виступила група силового жонглювання гирями на чолі з чемпіоном світу Сергієм Шевченком та від обласного відділення НОК України вручили футбольні м’ячі й сувенірну продукцію на олімпійську тематику.