Юні тенісисти зустрілись із учасником АТО Віктором Коліньком

DSCN39934-5 травня в м. Кіровограді за сприяння обласного відділення НОК України проходили змагання відкритої першості міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з тенісу настільного, присвячені Дню пам’яті та примирення і 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Перед початком турніру більше 35 юних тенісистів зустрілися з учасником антитерористичної операції Віктором Коліньком.
Віктор Олексійович радо відгукнувся на запрошення спортивної школи, адже все його життя нерозривно пов’язане зі спортом. Він багато років займався тренерською роботою, працював у відділі фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, очолював Кіровоградську обласну організацію Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». З перших днів антитерористичної операції на сході України Віктор Колінько пішов добровольцем захищати незалежність та суверенітет нашої держави. Більше року провів у зоні АТО, брав участь у боях за донецький аеропорт, Дебальцеве, виконував складні розвідувальні завдання. Після повернення з фронту Віктор Олексійович працює тренером-викладачем із боксу в Центрі дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність».

Юні спортсмени з цікавістю слухали розповідь українського кіборга, переглянули світлини із зони військових дій, мали можливість потримати осколки від російських «градів», які сіють смерть на сході України. Потім Віктор Колінько та інструктор-методист Євгеній Янков продемонстрували юним спортсменам майстер-клас із тенісу настільного.

На знак вдячності за військовий подвиг задля збереження мирного життя в нашій державі керівництво спортивної школи вручило Віктору Олексійовичу спортивну літературу, надану обласним відділенням Національного олімпійського комітету України, а вихованці закладу власноруч написали захиснику України привітання з наступаючими святами.
Щодо спортивних змагань, то їх переможцями стали: Віталія Зубкова, Ярослав Інєєв, Сергій Матвієнко. Срібні та бронзові нагороди завоювали: Ксенія Федорчук, Дарья Романенко, Артем Мединський, Даніїл Назін, Максим Литвин, Владислав Варапаєв.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.