Вулицями Кіровограда проведено вело марафон

DSCN30587 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоров’я і Міжнародного Дня Спорту заради Розвитку та Миру відбувся вело марафон центральними вулицями міста Кіровограда. Захід організовано студентською радою Кіровоградського національного технічного університету за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради й відділення НОК України в Кіровоградській області.
Більше 150 велосипедистів, серед яких були як спортсмени-аматори, так і вихованці відділення велоспорту міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1, проїхали від Кіровоградського національного технічного університету до площі перед Кіровоградською міською радою. На фініші вело марафону його учасників привітали: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Мосін, секретар міської ради Сергій Бойко, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Сергій Колодяжний, головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін.

Заступник міського голови долучився до акції вело любителів та проїхав на двоколісному транспорті площею перед міською радою, а учасники вело марафону передали посадовцям свої пропозиції щодо розвитку велосипедної інфраструктури міста.
Завершилася спортивна акція спільним фотографуванням.