Проведено спортивний «Брейн-ринг»

DSC0601915 березня в Центрі дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність», який діє в селищі Нове на Кіровоградщині, адміністрацією закладу за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області проведено інтелектуальну гру «Брейн-ринг» на спортивну тематику.
Під час урочистого відкриття заходу директор Центру Віктор Савицький зазначив, що ідея провести тематичний спортивний «Брейн-ринг» є не випадковою, адже при навчальному закладі діють секції бейсболу, софтболу, боксу, футболу, атлетичної гімнастики, а вихованці дитячого-юнацького центру є переможцями багатьох всеукраїнських і міжнародних змагань.
У рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко передав для облаштування «Олімпійського куточка» літературу на олімпійську тематику, яка займе місце поруч із спортивними нагородами, завойованими вихованцями Центру-Юність.

У грі «Брейн-ринг» взяли участь 14 команд, сформованих із учнів навчального закладу. Юні інтелектуали відповідали на запитання щодо історії олімпійських ігор від давніх часів до сучасності, знання правил різних спортивних дисциплін, логічне мислення. У запеклій боротьбі звання чемпіонів з «Брейн-рингу» завоювали дівчата із команди «Евріка». Учасники та призери змагань отримали дипломи та сувенірну продукцію від обласного відділення НОК України, а гравці команди-переможниці нагороджені перехідним кубком від Національного олімпійського комітету України, а також отримали олімпійські щоденники та сувеніри від обласного осередку НОК. А головна нагорода – це нові знання та гарний настрій для всіх учасників цього чудового заходу.