«Олімпійський день здоров’я» присвятили зимовим Юнацьким Олімпійським іграм

DSCN163617 лютого в навчально-виховному об’єднанні № 25 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» м. Кіровограда проведено «Олімпійський день здоров’я», присвячений другим зимовим Юнацьким Олімпійським іграм, які проходять цими днями в норвежському місті Ліллехаммер.
У заході, організованому спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, відділення НОК України в Кіровоградській області та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», взяли участь 105 школярів. Перед початком спортивних змагань дітям розповіли про хід других зимових Юнацьких Олімпійських ігор. Учасники спортивного свята радо вітали успіх української біатлоністки Христини Дмитренко, яка завоювала золоту медаль у гонці переслідування, та бронзової призерки у змаганнях з сноуборд-кросу Дарини Кириченко.

Потім школярі взяли участь у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. Найкращі юні спортсмени відзначені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.