На Кіровоградщині визначали кращих
у стрільбі з пневматичної зброї

DSCN0214З 2 по 6 лютого проходив відкритий чемпіонат м. Кіровограда зі стрільби кульової, у якому брали участь 65 юних спортсменів-початківців з обласного центру та селища Петрово, які визначали кращих у стрільбі з пневматичного пістолета та пневматичної гвинтівки.
Для більшості участь у чемпіонаті міста взагалі була першою в спортивній кар’єрі, яку юні стрільці розпочинають. Під час урочистого відкриття змагань юних спортсменів привітали Заслужені тренери України зі стрільби кульової Ілгам та Олена Ібрагімови, а також чемпіони Європи 2015 року зі стрільби кульової серед спортсменів із вадами слуху Олександр Костик і Сергій Фомін.

Переможцями та призерами змагань у різних вправах стали: ПП-1 дівчата: І- Шуть Наталія, ІІ – Лужецька Юлія, ІІІ – Міщенко Віталіна; ПП-1 хлопці: І – Ровний Станіслав, ІІ – Шуть Дмитро, ІІІ – Тронза Ростислав; ПП-2 хлопці: І – Троян Владислав, ІІ – Іванов Валерій, ІІІ – Іванов Павло; ПП-2 дівчата: І – Юрова Анастасія, ІІ – Молочко Єва, ІІІ – Муликіна Дар’я; ГП – 4 дівчата: І – Коваленко Владислава, ІІ – Рябова Вікторія, ІІІ – Подлєсна Валерія; ГП-2 юнаки: І – Міхнюк Станіслав, ІІ – Лебенштейн Євген.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали спортивні сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.