У КНТУ змагалися кращі
гирьовики Кіровоградщини

гирі (6)22 грудня в спортивній залі Кіровоградського національного технічного університету проведено відкритий чемпіонат з гирьового спорту комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».
У змаганнях взяли участь 22 вихованці даної спортивної школи, які продемонстрували високі спортивні результати в поштовху та ривку гир. Так, абсолютним чемпіоном став Петро Віняр, виконавши 101 поштовх і 103 ривки двома 24-кілограмовими гирями, що є його особистим рекордом. Владислав Вишинський у поштовху покращив свій результат на 16 підйомів, підійнявши дві 24-кілограмові гирі 77 раз. У ривку Сергій Бурага та Валерій Лебедів виконали 121 та 130 підйомів гирь відповідно. Друге абсолютне місце і перше у ваговій категорії більше 95 кілограм завоював Артем Андрущенко, здійснивши 78 поштовхів та 113 ривків гирями. Тренує спортсменів Сергій Шевченко.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.
Відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко привітав учасників турніру із 25-річчям Національного олімпійського комітету України та вручив комплект футболок із олімпійською символікою, які стануть в нагоді атлетам під час показових виступів.