Учні КДЮСШ № 3 долучилися до святкування
100 днів до початку ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор в Ліллехаммері

100_45495 листопада з нагоди відзначення 100 днів до старту других зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які з проходитимуть з 12 по 21 лютого 2016 року в норвежському місті Ліллехаммер, відбулася зустріч представників відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області з учнями комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 міста Кіровограда.
Відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко розповів юним спортсменам про історію виникнення Юнацьких Олімпійських ігор, участь в них та здобутки українських спортсменів. У свою чергу діти розповіли які зимові види спорту вони знають та з цікавістю послухали інформацію про нові зимові спортивні дисципліни, які будуть включені до програми змагань у Ліллехаммері.
У зустрічі з майбутніми олімпійцями також взяли участь відомі кіровоградські спортсмени, а нині тренери: майстри спорту СРСР з боротьби дзюдо Володимир Долгіх і Аскольд Косіванов та кандидат у майстри спорту України з парашутного спорту Людмила Місько.
На завершення заходу вихованці спортивної школи долучилися до акції Міжнародного олімпійського комітету щодо святкування 100 днів до початку других зимових Юнацьких Олімпійських ігор та сфотографувалися, тримаючи в руках напис «100 days to Lillehammer».