Спортивні заходи з ветеранами спорту та праці

DSCN8677Щорічно першого жовтня в Україні відзначається День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку. Обласне відділення Національного олімпійського комітету України спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організувало спортивні змагання для людей, які мають вищезазначений статус.
Так, 2 жовтня в КДЮСШ № 3 м. Кіровограда проведено міські змагання з тенісу настільного серед ветеранів спорту, в яких взяли участь 25 спортсменів. У запеклій боротьбі перше місце завоював Олександр Коренецький. Срібну медаль виборов Вадим Кащенко. Третє місце посів Олександр Редозубов.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також медалями та призами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.


5 жовтня проведено спортивно-масові заходи в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кіровського району міста Кіровограда.
Підопічні територіального центру спробували свої сили у змаганнях із шашок, дартсу, хокею на столі, фрізбі.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.