Спортивне свято в парку Пушкіна
з нагоди Дня міста Кіровограда

DSCN8333У рамках відзначення 261-ї річниці заснування м. Кіровограда в парку Пушкіна для мешканців міста було організовано спортивне свято.

Так, відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з обласним відділенням НОК України та Кіровоградським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для всіх бажаючих було проведено спортивно-масові заходи. У їхню програму входили змагання з шахів, шашок, дартсу, стрибків на скакалці, настільного хокею, ударів по воротах, жонглювання м’ячем, фрізбі, ходьби на ходулях.

Члени благодійної організації «Royal Rendjers» прямо в парку облаштували скаутський табір та влаштували змагання зі спортивного туризму.

На розчищеному руслі водного каналу навколо парку дитячо-юнацьким спортивним центром «Україна» проведено змагання з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат.

А представники КДЮСШ № 1 Сергій Шевченко, Олексій Журба й Олександр Дроздов продемонстрували гостям свята яскраве шоу з силового жонглювання гирями.

Загалом у спортивних заходах взяли участь близько тисячі мешканців міста. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та призами від міського центру «Спорт для всіх». А найбільш активні учасники олімпійського руху були нагороджені грамотами відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.