Всеукраїнський олімпійський урок
крокує Кіровоградом

IMG_0982 - копияВідповідно до Положення про Всеукраїнський олімпійський урок в місті Кіровограді проводяться спортивно-масові та виховні заходи з дітьми та молоддю «Олімпійський урок».

Заходи проводяться завдяки співпраці обласного відділення НОК України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та міського управління освіти. До «Олімпійського уроку» вже долучилися учні майже всіх загальноосвітніх шкіл та вихованці дошкільних навчальних закладів, де організовано тематичні виставки літератури, урочисті лінійки, виховні години, вікторини з історії олімпійських ігор, зустрічі з відомими спортсменами та тренерами міста, туристичні походи. Зі школярами проводяться спортивні змагання «Старти надій», «Козацькі розваги», «Веселі старти», «Малі олімпійські ігри», тощо.
Зважаючи на по літньому теплу погоду цього року заходи Всеукраїнського олімпійського уроку відбуваються також на відкритих спортивних майданчиках, розташованих за місцем проживання громадян та в міських парках і скверах. Так, протягом вересня вже проведено спортивні змагання на території міської водно-гребної бази, на спортмайданчиках по вулицях Повітрянофлотській, Пляжевій, Московській, Куйбишева, в парках «Ковалівському» та Пушкіна.

Юні учасники «Олімпійського уроку» нагороджуються дипломами та сувенірами від організаторів, а завдяки меценатам мають можливість поласувати солодощами.