Всеукраїнські змагання з велоспорту
під патронатом НОК України

IMG_5304З 18 по 20 вересня в м. Кіровограді проходили Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Заслуженого тренера України Сергія Івановича Симоненка. У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 90 спортсменів.


Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали: заступник міського голови Сергій Колодяжний, заступник начальника управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Уляна Соколенко, майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко.

Змагання проводилися в індивідуальній гонці на 10 кілометрів, груповій гонці та в гонці критеріум. Найкращий результат серед кіровоградських велосипедистів продемонстрував представник комплексної ДЮСШ № 1 Іван Соломченко, який двічі перемагав у змаганні юнаків та ще два рази посів третє місце. Зовсім трохи не вистачило для перемоги відомій місцевій спортсменці Олені Гуцан, яка завоювала чотири срібні нагороди, а інша представниця господарів турніру Марина Пономаренко тричі підіймалась на срібну сходинку п’єдесталу. Загалом у активі місцевих велосипедистів дві золоті, одинадцять срібних і десять бронзових нагород.

Переможці та призери змагань нагороджені медалями і дипломами Національного олімпійського комітету України, а також кубками та призами від спонсорів змагань.