Проведено конкурс «Знавець олімпійського спорту»

SAM_314312 червня на кафедрі теорії та методики олімпійського професійного спорту факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка, за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та обласного відділення Олімпійської академії України проведено конкурс «Знавець олімпійського спорту», в якому взяли участь 20 кращих студентів ВУЗу.

В урочистому відкритті заходу взяли участь: завідуючий кафедрою теорії та методики олімпійського професійного спорту Сергій Бондаренко, відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко, керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай та головний спеціаліст осередку НОК України Микола Аношкін.
Учасникам конкурсу потрібно було підготувати доповідь на задану тему та розв’язати тестові завдання. За підсумками всіх випробувань найкращі знання з олімпійського спорту продемонструвала Марина Мартиненко. Почесне друге місце посіла Світлана Заблоцька. Третьою стала майстер спорту України зі спортивної гімнастики Анастасія Зосіменко.
Переможці інтелектуальних змагань візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі «Знавець олімпійського спорту» серед студентів, який відбудеться наступного року в Києві.
Переможці й призери конкурсу нагороджені дипломами та медалями від обласного відділення НОК України, а також отримали від осередку Національного олімпійського комітету України книги з історії олімпійського спорту для якісної підготовки до всеукраїнських змагань спортивних ерудитів.