Чернігівський подіум кіровоградських снайперів

181354Кіровоградські стрільці вдало виступили у Чернігові, де 24-26 травня проходив ІІ етап Кубку України з кульової стрільби «Золота куля» та турнір на призи олімпійської чемпіонки Олени Костевич.
Володаркою кубку України серед жінок у стрільбі з пневматичного пістолету (вправа ПП-2) стала Альона Шевченко.  За показаний високий результат підопічну заслужених тренерів України Ілгама Ібрагімова та Володимира Мокловича, окрім диплома та медалі нагородили кулею, відлитою з золота.

Другий результат у цій вправі також показала кіровоградська спортсменка Юлія Лібенко (тренери Олена Ібрагімова, Славік Іванов).
Окремо на змаганнях у Чернігові відзначили кіровоградку з КДЮСШ №3 Анастасію Юрову наймолодшу учасницю змагань, яка подає великі надії. Наша спортсменка 2004 року народження вперше виконала норматив другого дорослого розряду, вибивши у першому старті  з пневматичного пістолету 346 очок, а в другому – 352.
Паралельним заліком за результатами кубкових змагань визначалися переможці та призери всеукраїнських змагань на призи Олени Костевич. Єдиною відмінністю був поділ на вікові групи. Серед юніорок 1997-98 р.н. Альна Шевченко зі своєю чемпіонською стрільбою посіла перше місце в цих змаганнях. Юлія Лібенко у групі дівчат 1999 р.н. і молодших стала другою.

gre4ka.info