Змагалися освітяни

DSCN6245514 травня в м. Кіровограді обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та Кіровоградської міської організації профспілки працівників освіти і науки України проведено міські змагання серед працівників закладів освіти.

В урочистому відкритті змагань узяв участь відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко.
180 спортсменів-аматорів, які представляли 30 загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів обласного центру взяли участь в «Олімпійському забігу здоров’я», а також спробували свої сили у змаганнях з дартсу, бомбаскету, перетягуванні канату та в комбінованій естафеті.
За підсумками всіх етапів змагань переможцем серед дошкільних навчальних закладів стала команда ДНЗ № 69 «Кристалик», срібні медалі завоював колектив ДНЗ № 37 «Ластівка», третє місце посіла команда ДНЗ № 62 «Супутник». Серед загальноосвітніх навчальних закладів перемогла команда спеціалізованої ЗОШ № 1, друге місце вибороли представники гімназії № 9, бронзові медалі в активі центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність».
Переможці й призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубками Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та міської організації профспілки працівників освіти і науки України, а також отримали спортивний інвентар від обласного відділення НОК України.