Кіровоградські гімнасти успішно виступили на Чемпіонаті України

DSCN4985Цього року Кіровоградська СДЮСШОР «Надія» приймала чемпіонат України зі спортивної гімнастики. У змаганнях взяли участь команди із 18 областей України, загалом 117 атлетів.

Вдало виступили на престижних змаганнях кіровоградські спортсмени. У багатоборстві кіровоградський гімнаст Георгій Петросян став чемпіоном України, а Віталій Арсеньєв завоював срібну медаль серед чоловіків. Ще один наш спортсмен Василь Ляшенко став бронзовим призером серед юніорів. У окремих видах змагань Віталій Арсеньєв переміг у вправах на брусах, перекладині та на кільцях, а також завоював срібну медаль в опорному стрибку. Серед юніорів Василь Ляшенко переміг у вправах на брусах і на коні. У командному заліку збірна чоловіків Кіровоградської області посіла третє місце.
У змаганні жінок Вероніка Буката стала срібною призеркою у вправах на брусах, а Катерина Шумейко завоювала бронзові медалі в опорному стрибку та у вправах на брусах. У командному заліку кіровоградські гімнастки стали срібними призерками чемпіонату України.