Снайперська стрільба кіровоградців на Чемпіонаті України

SAM_0910Високих результатів домоглися кіровоградські стрільці на Чемпіонаті України з кульової стрільби в закритих приміщеннях, що 15-20 лютого проходив у Львові. Змагання зібрали 279 учасників, серед яких честь Кіровоградщини відстоювали 9 снайперів.Наша чоловіча команда у складі майстра спорту України міжнародного класу Сергія Фоміна та майстрів спорту Олександра Зайцева і Юрія Беринді у стрільбі з пневматичного пістолету (вправа ПП-3) піднялася на срібний п’єдестал пошани. Випередили наших спортсменів лише столичні стрільці.
Надзвичайно влучну стрільбу продемонструвала Анна Буніна, яка вибивши 396 очок із 400 можливих на пневматичній гвинтівці (вправа ГП-4) вперше виконала норматив майстра спорту міжнародного класу. З таким високим результатом кіровоградка посіла шосте підсумкове місце.
Із п’ятим командним результатом завершила виступи наша жіноча збірна області у складі майстрів спорту Сабіни Ібрагімової, Лілії Нестеренко та КМС Альони Шевченко у стрільбі з малокаліберного пістолету (вправа МП-5). Особисто Лілія Нестеренко увійшла до фінальної вісімки, де стала п’ятою.
Усі спортсмени є вихованцями КДЮСШ №3, які нині виступають за обласну школу вищої спортивної майстерності.
Виступ наших спортсменів старший тренер області з кульової стрільби, заслужений тренер України Ілгам Ібрагімов оцінив на відмінно: «Львівський чемпіонат став першим нинішнього року для дорослих спортсменів. Наші представники стріляли дуже влучно. Аня Буніна виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу, лише чотирьох балів із результатом 580 очок до цього високого спортивного звання не вистачило Олександру Зайцеву. Чоловіча команда посіла друге місце. Можу сказати, що виступили достойно! Тепер готуватимемося до квітневої універсіади України та Чемпіонату України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл».

gre4ka.info