Зустріч з учнями загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 м. Кіровограда

фото з юними спортсменами21 січня в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» представники осередку НОК України в Кіровоградській області провели зустріч з учнями загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 22 м. Кіровограда.

На зустрічі були присутні: відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Вадим Бебко, майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної гімнастики, учасниця літніх Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року, стипендіат НОК України в Кіровоградській області Валентина Голенкова, спеціаліст осередку Микола Аношкін, головний бухгалтер відділення Людмила Стратова, президент обласної федерації легкої атлетики, член виконкому обласного відділення НОК України Генній Заболотний, голова міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни Олександр Березан, відомі кіровоградські спортсмени та тренери.

Під час заходу було урочисто відкрито «Олімпійський куточок».

Кіровоградське обласне відділення передало до шкільного музею книги з історії Олімпійських ігор та Олімпійського спорту, часописи про кращих українських спортсменів і тренерів та іншу літературу на олімпійську тематику, які займуть місце поруч із спортивними нагородами, завойованими учнями школи на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Після урочистої частини заходу було проведено спортивно-патріотичне свято під гаслом «Сьогодні спортсмен – завтра захисник Вітчизни», присвячене Дню Соборності України. Учні школи продемонстрували гостям показові виступи з боксу, дзюдо, художньої гімнастики, та таеквондо, виконали патріотичні пісні та танцювальні композиції.

За вправність юні спортсмени були нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а педагогічний колектив школи за вагомий внесок у популяризацію та розвиток фізичної культури і спорту був нагороджений Кубком від Кіровоградського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Вихованці школи отримали від обласного відділення НОК України календарі «Олімпійська гордість Кіровоградщини». Також представники осередку вручили для навчального закладу футбольні м’ячі.

У відповідь директор школи Борис Набока вручив представникам обласного відділення Національного олімпійського комітету України каравай із олімпійською символікою.